Over mij

Mijn naam is Rick de Jong. Ik ben een ICT’er in hart en nieren en werk al een aantal jaar in de ICT-wereld. Zo heb ik ervaring opgedaan in crisismanagement bij ICT-beveiligingsincidenten, ondersteunen bij het inrichten van (bedrijfs)netwerken en het inrichten en beheren van opslagruimten. Dit heb ik gedaan bij diverse werkgevers binnen en buiten de rijksoverheid.

De wereld wordt steeds digitaler. Bankgegevens, berichten van de overheid, alles verloopt via de mail en beveiligde sites als mijnoverheid.nl. Ik merkte in mijn omgeving dat niet iedereen overweg kan met deze digitale informatie. Ik kreeg steeds meer hulpvragen om eens mee te kijken en te adviseren om netwerken beter te beveiligen en opslagruimten in te richten (cloudoplossingen). Een harde schijf op de computer is namelijk zo vol met alle digitale informatie die aangeleverd wordt.

Ook van buiten mijn vrienden- en familiekring kreeg ik steeds meer vragen om te adviseren en helpen. Hoogste tijd om van start te gaan met een eigen bedrijf om zo de mensen in Berkel en Rodenrijs en omgeving te helpen in deze digitale wereld.

Ik ben erg klantgericht en vind het leuk om uitleg te geven en te adviseren hoe u het beste aan de slag kunt gaan met digitale informatie. Samen vinden we de oplossing voor uw probleem!