Selecteer een pagina

Uw WiFi en Netwerk

Alles wat analoog ging of gaat wordt langzaam omgezet naar de digitale wereld. Zoals bankzaken en belangrijke post vanuit de overheid. Maar dat niet alleen ook uw lampen, koelkast en verwarming gaan tegenwoordig allemaal digitaal.

Ribero-IT kan uw netwerk scannen en in kaart brengen welke apparaten zich allemaal in uw netwerk bevinden.
Wij kunnen u helpen om uw netwerk te beveiligen en alle instellingen na te lopen.

Wanneer u problemen ervaart met uw ICT-netwerk komen wij op aanvraag langs om uw netwerk na te kijken. Wij zullen dan nagaan hoe het netwerk is opgebouwd, of het netwerk voldoende beveiligd is en of het wifi-netwerk voldoende beveiligd tot stand komt. Aan de hand van de bevindingen zal u een advies ontvangen. Indien u dit wilt kunnen wij zaken aanpassen in het netwerk om zo uw netwerk te optimaliseren.

Bekabeling

Heeft u nieuwe kabels nodig? Moeten er kabels doorgetrokken worden? Of wilt u uw netwerk uitbreiden? Wij kunnen u helpen!
Neem snel contact met ons op.

IT netwerk

Wilt u weten welke apparaten er allemaal zijn aangesloten op uw netwerk? Of wilt u weten of uw netwerk wel goed beveiligd is?
Neem dan contact met ons op om dit voor u te controleren.

WiFi

Het bereik en de snelheid van WiFi is van verschillende factoren afhankelijk. Heeft u last van een lage snelheid of geen WiFi bereik? Neem dan contact met ons op om te bekijken wat uw mogelijkheden zijn.