Selecteer een pagina

Webdesign

Wij maken websites en webshops  op maat al vanaf €450,-
Wanneer u dit wenst regelen wij ook de hosting en registreren wij uw domeinnaam.
Zo heeft u voor alles maar 1 aanspreekpunt.
Neem contact met ons op voor een offerte op maat.

Website en webshop

Professionele website of webshop laten maken? Heeft u een verouderde website? Wellicht bent u net gestart met uw eigen bedrijf en wilt u een passende website en/of webshop laten maken? Dan kan Ribero-IT u helpen.

Heeft u al een goedlopende onderneming en bent u op zoek naar een website bouwer die voor u een website / webshop ontwerpt en bouwt?

Gelukkig heeft u ons gevonden. Wij maken moderne websites en webshops en zorgen ervoor dat u binnen een paar dagen online bent. De website en/of webshop zal er niet alleen op de computer goed uit zien maar ook geoptimaliseerd worden voor op de tablet of telefoon. Tevens richten wij de website en/of webshop zo in dat deze door uzelf gemakkelijk aan te passen is. Wenst u dat wij uw website / webshop bijhouden en onderhouden dan is dat ook mogelijk.

Bij Ribero-IT kunt u rekenen op uitstekende service en een goede samenwerking, met een professionele website als resultaat.
Door onze manier van bouwen is het mogelijk om aan al uw eisen en wensen te voldoen.
Wij horen graag wat wij voor u kunnen betekenen.

WordPress

Voor een website kan er gebruik gemaakt worden van verschillende systemen. Dit zijn onder andere WordPress, Drupal, Joomla, Magento en nog veel meer.
De websites die door Ribero-IT gebouwd worden zijn op basis van WordPress

Divi

Binnen WordPress kan er gebruik gemaakt worden van verschillende thema’s. Het nadeel hiervan is dat u dan vaak vast zit aan een template met beperkte mogelijkheden.
Daarom maken wij gebruik van Divi. Hierdoor zijn al uw wensen mogelijk en kunnen wij u website eruit laten zien precies zoals u wilt.

Woocommerce

Ook voor webshops zijn er vele verschillende mogelijkheden. Wij bouwen uw webshop op basis van Woocommerce. 
Doordat wij ook hier onze Divi saus overheen gieten is ook voor een webshop alles mogelijk waardoor er geen beperkingen zijn in uw wensen.

Divi Engine

Zoals we websites bouwen met Divi maken wij voor webshops gebruik van Divi Engine. Hierdoor is het mogelijk om ook uw webshop geheel in uw eigen huisstijl te bouwen.

Kosten voor een website / webshop

Wij bouwen website en webshops vanaf €400,-
Maar dit zal geheel afhankelijk zijn van de eisen wensen en complexiteit van de website en/of webshop
Neem contact met ons op voor een offerte op maat.

Onderhoud

Naast het bouwen van websites en webshops bieden we ook onderhoud aan.

Een website heeft onderhoud nodig. Dit vind plaats in de vorm van updates aanpassen van teksten en zorgen dat er geen misbruik gemaakt kan worden van uw website.
De kosten voor het up to date houden van de website en ondesteuning bij problemen zijn €25,- per maand en per website. Hierdoor heeft u geen omkijken meer naar uw website en zorgen wij ervoor dat alles blijft werken zoals het het deed bij oplevering.