Selecteer een pagina

Over ons

Hieronder kunt u lezen wie wij zijn en wat onze achtergrond is. Maak kennis met ons en kijk wat wij voor jou kunnen betekenen!

Rick de Jong

Mijn naam is Rick de Jong. Ik ben een ICT’er in hart en nieren en werk al een aantal jaar in de ICT-wereld. Zo heb ik ervaring opgedaan in crisismanagement bij ICT-beveiligingsincidenten, ondersteunen bij het inrichten van (bedrijfs)netwerken en het inrichten en beheren van opslagruimten. Dit heb ik gedaan bij diverse werkgevers binnen en buiten de rijksoverheid.

De wereld wordt steeds digitaler. Bankgegevens, berichten van de overheid, alles verloopt via de mail en beveiligde sites als mijnoverheid.nl. Ik merkte in mijn omgeving dat niet iedereen overweg kan met deze digitale informatie. Ik kreeg steeds meer hulpvragen om eens mee te kijken en te adviseren om netwerken beter te beveiligen en opslagruimten in te richten (cloudoplossingen). Een harde schijf op de computer is namelijk zo vol met alle digitale informatie die aangeleverd wordt.

Ook van buiten mijn vrienden- en familiekring kreeg ik steeds meer vragen om te adviseren en helpen. Hoogste tijd om van start te gaan met een eigen bedrijf om zo de mensen in Berkel en Rodenrijs en omgeving te helpen in deze digitale wereld.

Ik ben erg klantgericht en vind het leuk om uitleg te geven en te adviseren hoe u het beste aan de slag kunt gaan met digitale informatie. Samen vinden we de oplossing voor uw probleem!

Robin de Jong

Sinds januari 2021 is Ribero-IT een medewerker en eigenlijk een hele afdeling rijker. Waar Rick zich als een vis in het water voelt binnen de ICT, heb ik dat gevoel bij marketing. 
Al sinds de middelbare school vind ik marketing ontzettend interessant. De keuze voor een hbo-opleiding richting communicatie was dan ook snel gemaakt. Vakken die mijn speciale aandacht hadden waren brand management, advertising, crossmedia en designmanagement. Deze brede interesse en specialisatie hebben ertoe geleid dat ik nu kennis heb van diverse facetten binnen de marketing. Deze kennis is verdiept tijdens een fantastische stage in Ierland waarbij ik me richtte op internationale marketing. Mijn afstudeerstage heb ik voltooid bij de Erasmus Universiteit bij het Secretariaat Marketing en Communicatie. Na mijn studie ben ik in 2015 in het bedrijfsleven aan de slag gegaan als allround marketeer. 
Ook mijn omgeving wist me vaak te vinden voor het ontwerp van een logo, visitekaartjes of het promoten van hun eigen eenmanszaken via bijvoorbeeld social media. Het was een logische stap dat Rick en ik onze krachten bundelden. De digitalisering in de wereld heeft namelijk niet alleen invloed op hoe uw ICT wordt ingericht, maar ook op hoe u uw bedrijf onder de aandacht kunt brengen. Door de snelle veranderingen ziet men soms door de bomen het bos niet meer. Gelukkig kan ik u veel werk uit handen nemen, waardoor u uw tijd een aandacht kunt besteden aan andere zaken.
Samen met Ricks expertise op het gebied van ICT ben ik van mening dat wij een breed totaalpakket kunnen aanbieden en onze relaties volledig digitaal kunnen ontzorgen.