Selecteer een pagina

Veilige
data-opslag

Het word steeds belangrijker hoe we data opslaan. Mede omdat er steeds meer pogingen gedaan worden om data te stelen.
Wilt u weten wat u kan doen voor uw data neem dan snel contact met ons op.

NAS (Network attached storage)

Data-opslag

Tegenwoordig wordt data steeds kostbaarder. Het zou zonde zijn als u uw data verliest door het kapot gaan van uw harde schijf, of wanneer u een virus op uw computer heeft. Digitale criminaliteit richt zich steeds meer op diefstal van uw data of het vergrendelen hiervan. Wij kunnen u  helpen om verlies van uw data zoveel mogelijk te voorkomen en uw data op een veilige manier op te slaan.

Hierdoor hoeft u zich geen zorgen meer te maken dat u uw administratie, films, muziek of foto’s kwijtraakt of dat uw data beschadigd raken.
Afhankelijk van de soort data en de hoeveelheid data die u veilig wilt opslaan kunnen wij u van een advies op maat voorzien. Dan kunt u voor uw situatie de juiste keuze maken.

Voor het veilig opslaan van data maken wij gebruik van een NAS (Network Attached Storage) van het merk Synology. Hierin zijn verschillende soorten en maten met verschillende hardware. Wilt u hierover een advies op maat neem dan vrijblijvend contact met ons op om te kijken of wij iets voor u kunnen betekenen.

Wanneer wij een adviesrapport maken reken wij hier €25,- voor.

Een NAS

Hoe werkt dat?

Het woord NAS is een afkorting voor Networked Attached Storage. Vrij vertaald betekent het: opslagruimte die verbonden is met je netwerk. Zie het als je eigen clouddienst. Dit apparaat is een klein kastje met een ingebouwde harde schijf, en lijkt een beetje op een computer. Het heeft bijna dezelfde onderdelen, alleen is een NAS speciaal gemaakt om elk moment van de dag bestanden op te slaan en ze op afstand te openen.

Wilt u hier meer over weten neem dan contact met ons op.